Райна Караянева, която го играе първа сред равни в Аферата

...
Райна Караянева, която го играе първа сред равни в Аферата
Коментари Харесай

Башар не е на себе си! Райна е на крилете на любовта, ето с кого го замени

Райна Караянева, която го играе първа измежду равни в „ Аферата Пикасо “, цъфна на премиерата в класическа черна рокля и в класическа роля – на примадона, сменяща стремително един „ джентълмен “ с различен.
Ефектната ексманекенка стъпи на аления килим на разположение с новия си фаворит Теодор Тодоров, заместил Башар Рахал в сърцето й. И до момента в който известният артист лети за участия в чужбина, Караянева летеше на крилете на любовта.
Актуалното гадже на сексапилната актриса бие по точки 49-годишния Рахал единствено поради възрастта си. Дали младият юнак се отличава и с вътрешна хубост, знаят единствено Райна и най-близките му хора.
Екслюбимата на Башар не се отделяше и на милиметър от напетия си сателит. Накрая, безсилни да се оправят с напора на възприятията си, двамата се награбиха пред погледите на изумените хай посетители. Само след няколко минути Караянева дори се осмели да пусне ръка по задните елементи на хубавеляка, видя „ България Днес “.
Чаровната русокоска очевидно е изтрило от паметта си, че стана звезда и пред нея се разтвориха необятно вратите към киното и малкия екран с помощта на някогашния й обичан. Райна даже съумя да укроти Башар, за който се знае, че не може да устои пред женските прелести. Заради уменията на някогашната моделка да го котка артистът с ливанско родословие се трансформира в мъж за образец, а Караянева обиколи на негови разходи най-екзотичните кътчета на земното кълбо. Защо тъкмо двамата се разделиха, остана мистерия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР