Райна е от много малкото фолк диви, които останаха бездетни.

...
Райна е от много малкото фолк диви, които останаха бездетни.
Коментари Харесай

Старата мома Райна се изсмя на майките: На 42 г. съм и обикалям света, друго не ми трябва!

Райна е от доста дребното фолк диви, които останаха бездетни. За разлика от Камелия, която мина през кошмара на спонтанните аборти, само че в последна сметка стана майка посредством сурогатство, Пилето няма желание да си утежнява живота с деца, отговорности и сходни.

„ Пожелавам си здраве и да обиколя света “, написа Райна точно на своя рожден ден под номер 42.

Нито дума не обели за следващ път за деца. Изпълнителката на „ Хиляди дами “ доста пъти е доказвала, че не държи да има наследници, тъй като това ще й попречи на свободата й, защото най-ценното нещо за нея е да обикаля по света.

Не се знае къде е посрещнала рождения си ден, само че сигурно е било в чужбина. Тя разгласява фотоси от Гърция, а след това се включи от Палестина.

Според някои клюки егоизмът на Райна е бил една от аргументите за раздялата й с Константин. Официалната версия е, че той й е изневерил неведнъж, само че в действителност изпълнителят на „ Черна роза “ по този начин или другояче е щял да се раздели с Пилето, защото още тогава е жадувал да стане татко, а тя е била на друга вълна.

Както е известно, Коцето единствено година по-късно се ожени за Надя и небрежно направи две деца. Което потвърждава, че е имал огромно предпочитание да сътвори потомство.

Райна пък и до през днешния ден съжалявала майките на нейните или под нейните години, тъй като били закотвени у дома с деца, а тя може да обикаля света и да прави какво си изиска.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Райна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР