Райли Киоу, дъщерята на покойната Лиса Мари Пресли и внучка

...
Райли Киоу, дъщерята на покойната Лиса Мари Пресли и внучка
Коментари Харесай

Дъщерята на Лиса Мари Пресли наследи цялото й имущество, включително „Грейсленд“

Райли Киоу, дъщерята на починалата Лиса Мари Пресли и внучка на Краля на рока Елвис, беше избрана като единствен правоприемник на фамилното благосъстояние. Освен пари, тя получи и известното имение „ Грейсленд “.

Решението на Върховния съд в Лос Анджелис идва след продължителна правосъдна борба сред Райли и баба й Присила, която след гибелта на щерка си внесе тъжба, с която оспори валидността на наследството й. От документите на ищцата излиза наяве, че тя не е била наясно, че през 2016 година Лиса Мари е направила смяна на наследниците си, като е показала децата си Райли и Бенджамин Киоу, премахвайки майка си Присила и мениджъра си.

Райли пък се оказа единствен правоприемник на имуществото, откакто брат й Бенджамин се самоуби през 2020 година

Юристите на двете враждуващи страни още през юни се договориха Присила да получи 1,4 млн. $. След последното правосъдно решение тя ще бъде и в ролята на консултант на фамилията, за което ще има месечна заплата. Освен това получи и правото да бъде заровена в именито „ Грейсленд “.

Адвокатът на Райли изясни, че клиентката му ще харчи парите рационално и в сходство с потребностите на бенефициентите. Освен това, макар че е посочена като единствен правоприемник, част от парите ще бъдат пренасочени към полусестрите й, близначките Харпър и Финли Уокууд, които са плод на любовта на майка й с към този момент някогашния й четвърти брачен партньор Майкъл Уокууд.

Именно бракоразводната им борба за попечителството над девойките влошило връзките на Лиса Мари и майка й Присила, защото приживе тя даде поддръжката си точно на Майкъл. Освен че двете съвсем не си говорили, дъщерята на Елвис взела и решението да я махне от наследството си.

„ Райли постоянно е подкрепяла майка си в бракоразводната й борба и за нея беше ужасяващ фактът, че баба й дойде на погребението в компанията на Майкъл “, споделя другар на актрисата.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР