Райфайзенбанк предлага облекчени изисквания и безплатна застраховка „Живот“ за кредит,

...
Райфайзенбанк предлага облекчени изисквания и безплатна застраховка „Живот“ за кредит,
Коментари Харесай

Райфайзенбанк предлага потребителски кредит за пенсионери с облекчени изисквания

Райфайзенбанк предлага облекчени условия и безвъзмездна застраховка „ Живот “ за заем, предопределен особено за пенсионери. Новият артикул на банката е единственият на пазара, който разрешава разпределяне на потребителски заем за пенсионери без гарант за суми до 15 хиляди лева Максималният размер е 30 хиляди лв..

От предлагането могат да се възползват всички, които имат приход от пенсия за прослужено време и възраст, и които към крайния период на заема няма да са навършили 75 години. Към претендентите няма условие за минимална възраст, стига да са пенсионери. Срокът на заема е до 7 години, а минимално изискуемият приход за разпределяне се равнява на минималната пенсия в страната – 208 лева

Продуктът на Райфайзенбанк е с закрепена годишна рента от 6.95% за първата година. За оставащия интервал тя е плаваща и се образува от средносрочния лихвен % (според статистиката на Българска народна банка за привлечени депозити в лв. от домакинствата) и закрепена надбавка от 6.81%. За да се възползват от услугата, клиентите би трябвало да получават превода на пенсията си по сметка в банката и да си открият „ Сметка за пенсия “ на Райфайзенбанк, която е без месечна такса, в случай че в настоящия месец клиентите са получили по сметката превод над 145 лева Пакетът с съществени банкови услуги, предопределен особено за пенсионери, включва безконтактна дебитна карта без такси за разкриване и обслужване, с която може да се тегли без такси от банкоматите на Райфайзенбанк в страната.

Повече информация за продуктите, ориентирани към пенсионери – заем и сметка „ За пенсия “, клиентите могат да получат от консултантите във всеки клон на банката в страната. През месец юли тази година Райфайзенбанк бе отличена с приз на Тайния клиент за качество на обслужването, в границите на годишните награди на Асоциация Банка на годината. Наградата се дефинира на база без значение изследване в офисите на банките в цялата страна.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР