Райфайзенбанк бе определена за банка на 2018 г. в България

...
Райфайзенбанк бе определена за банка на 2018 г. в България
Коментари Харесай

The Banker определи Райфайзенбанк за банка на 2018 г. в България

Райфайзенбанк бе избрана за банка на 2018 година в България от списание The Banker. Тя печели премията за трета поредна година и е отличавана общо шест пъти.

Престижното издание на " Файненшъл таймс " връчи премиите на гала в Лондон.

„ За трета поредна година получаваме самопризнание от едно от най-престижните финансови издания в света. Рецептата ни за триумф е съчетанието сред резистентен напредък, успеваемост и здравословен кредитен портфейл с достиженията на съвремието, свързани с цифровата промяна. Стремим се да сме новаторска и ефикасна банка, която е напълно насочена към клиентите “, сподели Оливер Рьогл, основен изпълнителен шеф на Райфайзенбанк (България).

" Райфайзен Банк Интернешънъл " (РБИ) взе премията за „ Банка на годината “ 2018 в района Централна и Източна Европа за единадесети път. В допълнение на това, банките Райфайзен в Австрия, Словакия и Украйна получиха оценката за съответната страна.

„ РБИ неотдавна обнови и опрости структурата си. Основната ѝ задача е клиентът, а каква по-добра мярка за изпълнението ѝ от това да бъдеш избран за Банка на годината в четири страни в района – Австрия, България, Словакия и Украйна? “, написа в декемврийското си издание The Banker, като добавя усъвършенстваната капитализация и успеваемост, опростеността, по-големият фокус върху ЦИЕ, по-голямата доходност, намаляващите разноски за риск и софтуерните нововъведения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР