Райънеър отмени близо 2000 полета до края на октомври. Това

...
Райънеър отмени близо 2000 полета до края на октомври. Това
Коментари Харесай

Райънеър отмени 2000 полета, засегна 400 000 пасажери

" Райънеър " анулира близо 2000 полета до края на октомври. Това прави по 50 анулирани полета дневно, заяви самолетната компания на уеб страницата си, откакто през вчерашния ден предизвести, че е взела решението.

" Около 400 000 пасажери са наранени от решението. А то е чисто икономическо: За да усъвършенства точността си. Това се прави, с цел да се изгладят проблеми, свързани със закъснения поради въздушния трафик и стачки, метеорологични условия и промени в схемите за отпуски на водачите и кабинния екипаж ", показват от компанията.

В Туитър и във Facebook пътуващите са написали, че са " напряко шокирани ". Многобройни са недоволствата, които са залели уеб страницата на компанията - провалени са от значими покупко-продажби до празнуване на годишнини и сватби.

Ирландската нискобюджетната самолетна компания се оправдава, че няма да извърши единствено под 2% от дневната си стратегия.

" Извиняваме се откровено на дребния брой клиенти, които са наранени от спрените полети, ще създадем всичко по силите си да организираме различни или да възстановим сумите за билетите ", даде обещание шефът на връзките Робин Кийли.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР