Райън Гослинг използва своята кен-ергия, за да отговори на критиките,

...
Райън Гослинг използва своята кен-ергия, за да отговори на критиките,
Коментари Харесай

Райън Гослинг отговори на критиките, че е твърде стар за гадже на Барби

Райън Гослинг употребява своята " кен-ергия ", с цел да отговори на рецензиите, че е " прекомерно остарял ", с цел да играе Кен – гаджето на Барби в новия филм за най-известната  детска кукла.

Историята стартира още през април, когато беше пуснат първият филмов откъс на кино лентата " Барби " и в обществените мрежи се развихри спор, в който някои консуматори показаха мнение, че 42-годишният артист наподобява прекомерно " възрастен ", с цел да играе Кен, написа CNN.

" Ако хората не желаят да си играят с моя Кен, има доста други Кенове, с които да се забавляват ", съобщи Гослинг в ново изявление за GQ, оповестено тази сряда, в отговор на скептиците.

Според него този дискурс е " комичен ", като се има поради, че " в продължение на 60 години никой не се интересув от работата на Кен и всички са одобрявали това, че той не прави нищо. Ако в миналото в действителност ви пукаше за него, щяхте да знаете това. Така че, вашето двуличие е разкрито. ", добави Гослинг.

Актьорът признава през смях, че в този момент се усеща като виновен " представител " на Кен.

Гослинг изясни и какви са аргументите, които са го предиздвикали да одобри ролята на емблематичната кукла на Mattel в комедията, режисирана от Грета Гъруиг.

Един от главните фактори е опцията да взе участие във филм, който слага на напред във времето женските персонажи, съобщи той.

Гослинг добави още, че и двете му дъщери от обичаната му Ева Мендес, обичат си играят с кукли Барби и Кен.

" Един ден го видях с лице надолу в калта на открито ", споделя Гослинг за куклата Кен на щерка си и прибавя, че тази панорама го е въодушевила да си намерения: " Историята на този човек би трябвало да бъде разказана, нали разбирате? "

Ролята на Барби извършва Марго Роби, а в лентата има и още звездно присъединяване от Исса Рей, Кейт Маккинън, Хари Неф и Америка Ферера, както и доста други известни лица от огромния екран, добавя CNN.

" Барби " излиза по кината на 21 юли.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР