Райън Гослинг е смятан за един от най-сексапилните мъже в

...
Райън Гослинг е смятан за един от най-сексапилните мъже в
Коментари Харесай

Защо Ева Мендес е забранила на Райън Гослинг да общува с бившата си

Райън Гослинг е считан за един от най-сексапилните мъже в Холивуд, като канадецът взе участие в няколко нашумели кино лентата през последните години като „ Барби “, „ Ла Ла Ленд “ и „ Блейд Рънър 2049 “. Той си е партнирал с едни от най-красивите актриси като Ема Стоун, Марго Роби, Мишел Уилямс и Емили Блънт. 
 6 екранни двойки, които придвижиха любовта си в действителния живот  6 екранни двойки, които придвижиха любовта си в действителния живот  6 екранни двойки, които придвижиха любовта си в действителния живот  6 екранни двойки, които придвижиха любовта си в действителния живот
Огромният му гений и имиджът на класическия холивудски красавец естествено води до доста женско внимание.

Гослинг обаче е доста благополучен в брака си с актрисата Ева Мендес. Двамата имат две прелестни дъщери дружно.
                             

Дали обаче Ева има аргументи да няма доверие на своя брачен партньор? По-скоро не, само че въпреки всичко нищо не пречи Edna жена да се подсигури, нали?

►   
 14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)  14 сантиментални кино лентата, които ще ви разплачат (от любов)
Според информация на Radar Online, източник, непосредствен до звездното семейство, издаде, че Ева Мендес е забранила на Райън да поддържа близки връзки с една от някогашните си. Става въпрос за Рейчъл Макадамс, с която артистът имаше връзка сред 2005 и 2007 година.

Ревнува ли Ева Мендес от Рейчъл Макадамс?
                             

Източникът показва, че в случай че зависело от Райън, той към момента би бил другар с Рейчъл, с който си партнира в сантименталната класика “Тетрадката ".

Ева обаче е забранила сходни отношения и макар че Гослинг и Макадамс от време на време се засичат на холивудски събития, се поздравяват сърдечно, само че дистанцирано.

Очевидно необятно обсъжданата в предишното връзка на Райън и Рейчъл кара брачната половинка на артиста да се усеща ненапълно несигурна.
                             

►  

Рейчъл Макадамс е от същия град като Райън Гослинг: Онтарио в Канада. Тяхната екранна химия вълнува кино почитателите и до през днешния ден, главно тъй като " Тетрадката " се счита за една от най-очарователните сантиментални класики.

Филмът споделя за мощна, изпепеляваща обич, почнала в младежките години на героите на Рейчъл и Райън и траяла до гибелта им. 
                             

► 

От 2016 година актрисата е щастливо обвързана със сценариста Джейми Линден, с който имат наследник. Ева и Райън пък се влюбват още на снимачната площадка на " Мястото оттатък дърветата " през 2011 година Затова и наподобява малко необичайно, че Мендес смята за належащо да слага граници пред колегата си с кого и какъв брой да поддържа връзка. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР