Райън Гарсия и Джервонта Дейвис “заровиха томахавката след боксовата среща

...
Райън Гарсия и Джервонта Дейвис “заровиха томахавката след боксовата среща
Коментари Харесай

Гарсия след големия сблъсък: Джервонта е страхотен боец!

Райън Гарсия и Джервонта Дейвис “заровиха томахавката ” след боксовата среща посред им. Гарсия, който бе нокаутиран в седмия рунд с удар в тялото, се изрече ласкаво за противника си и съобщи, че “Танка ” е страховит войник.

“Вече съм добре. Джервонта е страховит войник. Шапка му смъквам! Знам, че се заяждахме и изговорихме доста неща един против различен, само че той знае, че най-после остават единствено положителни усеща. За мен е чест, че споделих кръга с подобен войник. Уважавам го, само че просто работата ни е такава. Искам той да знае, че го смятам за добър човек! ”, съобщи Гарсия пред Джим Грей от “Showtime ” единствено няколко часа след конфликта в Лас Вегас, Невада.

Гарсия позволи първо проваляне в 24 професионалния дуела. По време на борбата с Дейвис “KingRay ” изпадна два пъти в нокдаун. Веднъж във втория рунд и един път в седмия. След втория нокдаун, който се получи след удар в тялото, Гарсия не съумя да се изправи на крайници. Ето по какъв начин изясни случилото се на кръга боксьора:

“Хвана ме с добър удар. Нямам опрощение. Не съумях да се възстановя. Не можех да вдишвам и не можех да се изправя ”, добави 24-годишният войник. Гарсия посочи като съществена своя неточност в дуела неналичието на преса от негова страна и отдаването на прекомерно огромно почитание към силата на ударите на Дейвис.

Този значим триумф за Дейвис е 29-ти в кариерата му в 29 професионалния срещи на кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР