Рая Пеева и Явор Бахаров не спряха да се лутат

...
Рая Пеева и Явор Бахаров не спряха да се лутат
Коментари Харесай

Развръзката! Рая Пеева хвана букета, а Явор Бахаров...

Рая Пеева и Явор Бахаров не стопираха да се лутат сред мощно любовни положения и непрестанни кавги и раздели в последните години. Финалът обаче към този момент е комплициран от Рая, която е зарязала невъзмутимо къдравелкото. Тези дни стана ясно, че актрисата е ходила на женитба на близки другари, на която не е била с джентълмен, а къде е бил през това време Явор, не е ясно, написа hotarena.net.

Че двамата артисти са били разграничени по време на сватбата на своите другари, стана ясно от обща фотография на гостите, която самата Рая разгласява в обществените мрежи. Звездата от предаването на Би Ти Ви „ Преди обед” показа, че е била шаферка и че това е била най-красивата женитба, която е посещавала. Никъде по фотосите обаче не се вижда нейният обичан – Явор Бахаров, въпреки че досега двойката не е съобщила публично за разлъка. Съдейки по фотосите, отсъствието на мощно мъжко рамо до Пеева не се отразило по никакъв метод на нейното въодушевление. Напротив – тя е необятно усмихната на всички фотоси. „ Беше велико!”, разяснява звездата в обществените мрежи.

Рая е била една от шаферките на сватбеното празненство. Тя е съумяла и да хвана букета на булката, което за суеверните значи, че би трябвало скоро да се омъжи. Но се твърди, че след изживяното с Явор в последните години актрисата изобщо не бърза да минава под венчило. Заради проблемите на половинката си със закона от много време тя към този момент играе ролята освен на негово гадже, само че и на банкомат. Налага се да работи на няколко места, в това число в „ Преди обед”, с цел да устоя освен себе си, само че и него, защото напоследък той бе останал съвсем без задължения.

В момента Явор взе участие в един супер сполучлив театър – „ Отчаяни съпрузи”, само че режисьорите настойчиво заобикалят да го търсят за функции поради сложния му темперамент. Твърди се обаче, че това не е главната причина, поради която Рая най-сетне се е решила вечно да му покаже вратата. По-болезнена за нея от финансовите му проблеми била мъчителната му ревнивост. Известно е, че младият Бахаров е в положение да се сбие с всеки, който си разреши да загледа или заприказва актрисата. Самата тя също е ставала обект на експанзията му, поради което преди време го бяха и арестували.

За раздялата на Явор и Рая се заприказва тази пролет. После обаче двойката опроверга слуховете. След това още веднъж се разчу, че актьорите не са дружно, само че когато Рая се появи в публиката на „ Отчаяни съпрузи”, с цел да гледа Явор на „ София съмър фест”, стана ясно, че двамата са се събрали за следващ път. Но се твърди, че сегашната им разлъка ще е дефинитивна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР