Равнодушието е паралич на душата. - Антон Чехов Равнодушието не води

...
Равнодушието е паралич на душата. - Антон Чехов
Равнодушието не води
Коментари Харесай

Не се примрявайте с лошо кафе, лоши приятели или лош партньор!

" Равнодушието е паралич на душата. " - Антон Чехов

Равнодушието не води до нищо хубаво, даже може да е рисково. Обществото желае да плувате по течението, да приемате нещата такива, каквито са. В някои обстановки това може и да работи. Но несъмнено не във всички.

Има моменти, в които не би трябвало да се примирявате с по-малко. В които би трябвало да се борите!

Хората, които не знаят по какъв начин да живеят същински, ви карат да се чувствате зле, че се развивате и сте поели в дадена посока. Те може да ви назовават сноби, егоисти и единствената причина е, че вършиме нещо, което ви прави щастливи.

Но в случай че животът ви се управлява от това какво мислят другите за вас, то той ще бъде много отегчителен.

Ако пристрастеността ви към живота, кара някои хора да злословят за вас, напуснете ги.

Вашият живот би трябвало да бъде отражение на това, което обичате и на това, което ви прави щастливи. Не сте длъжни да се оправдавате за избора си. Ако вие избирате посоката на живота си, няма причина да не постигнете фантазиите си.

Не допускайте до себе си неприятни другари, които ви употребяват единствено за приятна компания. Не се опасявайте да напуснете неприятен сътрудник, който не държи на думата си и ви кара да чакате. И в никакъв случай не се примирявайте с неприятно кафе. По-добре се поглезете и пийнете това, което в действителност ви харесва.

Животът е прекомерно къс, с цел да хабите сила за неща, които ви изтощават. Не бъдете безразлични. Концентрирайте се в това, което в действителност желае да вършиме, с цел да бъдете щастливи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР