ръвната проба на Мис Силикон Катрин Йорданова е потвърдила наличие

...
ръвната проба на Мис Силикон Катрин Йорданова е потвърдила наличие
Коментари Харесай

Кръвната проба на "Мис Силикон" е потвърдила употреба на кокаин, грозят я до 3 години затвор

ръвната проба на " Мис Силикон " Катрин Йорданова е удостоверила съществуване на кокаин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Предстои експертизата да бъде изпратена на проверяващите, които да рапортуват материалите в Софийската районна прокуратура.  

 

Вчера скандалната инфлуенсърка, която единствено преди седмици се похвали във видео по какъв начин лети по автомагистрала " Тракия " с 256 км/ч, беше спряна за инспекция в столичния Студентски град, като полевият тест е посочил приложимост на кокаин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

 

23-годишната Катрин Йорданова бе арестувана с полицейска мярка за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане, а през днешния ден би трябвало да се реши ще й издигнат ли обвинявания.

 

Защитната теза на плеймейтката е, че спортува интензивно и употребява спортни препарати. Това е споделила самата тя пред проверяващите, както и брат й пред медиите. 

 

" Тя тренира старателно, спортистка е. В момента тренира бокс и доста се колебая да е употребявала някакви неразрешени вещества ", разяснява директно след задържането на Катрин брат й Йордан Йорданов. Тя му споделила, че не е отговорна.

Стопкадър: Nova News

Малко преди да бъде задържана, 23-годишната инфлуенсърка разгласява в обществените мрежи следващия клип, в който кара в куп нарушавания на закона. Според специалисти те са минимум пет на брой. 

 

" Тя приказва по телефона, което е неразрешено. Шофира без колан. Има домакински любим в скута си, което е извънредно рисково. Освен това кара без ръце. Има и още. Всичко това са груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата ", разясни Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия пред bTV.

 

Той разяснява, че наказването за Катрин Йорданова ще бъде доста строго и напомни, че за шофиране под въздействието на опиати се лишава автомобила. " Ако автомобилът не е неин, левовата му равноценност би трябвало да се заплати от действителния притежател. Той ще бъде лишен от шофьорска брошура и ще заплати санкция от 2000 лева ", разясни още Тодоров.

 

Той разясни, че внасят сигнал в Районна прокуратура - София, тъй като това е единственият метод да се противодейства на този жанр рискови прояви на пътя. Според него пътна полиция е с лимитирани пълномощия, когато става дума за снимани в клип нарушавания на закона.

 

" Назначената експертиза ще потвърди, че точно тя е карала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се прегледат и други условия и обстоятелства. Катрин Йорданова може да влезе в пандиза за три години ", разясни Тодоров.

 

От Министерство на вътрешните работи оповестиха през вчерашния ден, че вършат инспекция във връзка с два случая, в които дамата демонстрира в обществените мрежи по какъв начин кара автомобила си в нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата. От полицията прибавиха, че в случай че се съберат задоволително доказателства, може да ѝ бъде потърсена отговорност по указа за битка с дребното безчинство.

Автор: dir.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР