Равенството срещу Леванте (2:2) бе поредният мач, в който Реал

...
Равенството срещу Леванте (2:2) бе поредният мач, в който Реал
Коментари Харесай

Зидан: Изпуснахме спечелен мач, но няма да кажа, че първенството е приключило

Равенството против Леванте (2:2) бе следващият мач, в който Реал Мадрид затвърди мнението, че се намира в рецесия. Зинедин Зидан беше доста отчаян от резултата, само че не пожелае да признае, че борбата за купата е изгубена. Реал изостава на 18 точки от Барселона и има мач повече, само че Зизу не хвърля бялата забрадка.

“Винаги ще дублирам, че шампионата не е завършило. Има още доста точки, за които да се играе. Днес ние загубихме две в мач, който контролирахме. Трябваше да реализираме трета поредна победа”, само че не успяхме”, разяснява Зидан,

“Вторият позволен гол ни струваше скъпо. Доминирахме от самото начало, изключително преди почивката, само че по-късно не бяхме подготвени да се пазиме. Можехме да избегнем втория гол, само че не се справихме. Трудно е да приемем случилото се, тъй като това са още две изгубени точки”, продължи французинът.

“Смених Кристиано Роналдо, тъй като желаех още един човек в средата на терена. Трябваше ни повече мощ в халфовата линия. Защитавахме се с Асенсио и Бензема”, добави наставникът на Реал.

Следващият мач на “лос бланкос” е против Реал Сосиедад. Примера дивисион 22 кръг, събота 3 февруари  Леванте 2:2краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР