Растителност, обрасла около електрически стълб до гробищата на с. Константиново,

...
Растителност, обрасла около електрически стълб до гробищата на с. Константиново,
Коментари Харесай

Опасността от пожари расте! Растителност обхвана важни електрически стълбове в Бургаско (СНИМКА)

Растителност, обрасла към електрически дирек до гробищата на с. Константиново, общ. Камено, основава действителна заплаха от сериозен пожар. Храстите и дърветата, които са се оплели към стълба за електрозахранване и са стигнали на височина към 5 метра, могат да се възпламенят при един евентуален случай или даже елементарна мълния, оповестява Флагман.БГ, базирайки се на локални поданици. На гробищния парк, който се намира на метри от селото, има висока растителност, която през летния сезон, поради сериозната суша, стартира да изсъхва. Именно там е и казусът, защото елементарна искра би била задоволителна да възпламени цялата тази повърхност и да нанесе неописуеми материални вреди и даже психически контузии на жителите на селото.

От EVN наподобява са не запомнили за тези стълбове, защото на пръв взор те наподобяват изоставени.

Обозначителните им табели са почервенели от наслойка и въпреки структурата им да е солидна, те наподобяват изцяло безстопанствени.

Село Константиново се намира на територията на община Камено, само че е обвързване на енергоразпределителната компания да се грижи за поддръжката на тези значими за електрозахранването на цялата Бургаска област стълбове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР