Расте броят на ликвидирания висш команден състав на Руската Федерация

...
Расте броят на ликвидирания висш команден състав на Руската Федерация
Коментари Харесай

Расте броят на ликвидирания висш команден състав на Русия

Расте броят на ликвидирания върховен команден състав на Руската Федерация от състава на окупационните войски в Украйна, оповестяват украински източници, видя кореспондент на Plovdiv24.bg.

Загинал е подполковник Юрий Агарков, пълководец на 33-ти гвардейски мотострелкови полк. Първоначално той е началник-щаб на 56-та ОДЩБр в град Камишин. В навечерието на пълномащабната съветска инвазия в Украйна на нейната база е образуван 33-ти мотострелкови полк под командването на Агарков, който е трансфериран в окупирания Крим, откъдето нахлува в Украйна.

Убит е и полковник Константин Зизевский, пълководец на 247-ми гвардейси десантно-щурмови полк на 7-ма ГвДЩД на Южен боен окръг на Водоснабдителна система на РФ. Постоянното място на дислокация на полка е в Ставропол.

Гибелта на двамата висши офицери е удостоверил губернаторът на Псковска област на РФ Михаил Ведерников.

И до момента в който украинците се радват на положителни вести, свързани с унищожаването на  окупаторите, то околните и сътрудниците на двамата съветски висши офицери пишат, че " те са изпълнили с чест дълга си, доблестно и мъжествено защитавайки сигурността на страната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР