Расистки скандал разтресе Шоуто на Николаос Цитиридис по bTV, видя

...
Расистки скандал разтресе Шоуто на Николаос Цитиридис по bTV, видя
Коментари Харесай

Расистки скандал разтресе Шоуто на Николаос Цитиридис

Расистки скандал разтресе " Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV, видя Lupa.bg. Певицата Прея намерено се заяде с Габриела от риалити предаването " Ергенът ". Силиконката се оплакваше от неприятните фрагменти, на които се подвизава в обществените мрежи и съобщи, че не се харесва на близки фрагменти. Габриела недоволстваше от фотосите, които я показват нелицеприятна светлина. Докато русокоската се жалваше, Прея жестоко се намеси в диалога и злобно изкоментира " white women problems " (проблем на белите жени).



Нито водещият, нито някой от бенда се намеси в диалога и думите на чернокожата певица си останаха във въздуха, само че все пак провокираха скандал в обществените мрежи, като млади дами линчуваха Прея за расисткoто изявление.

" Ако беше противоположното и някой беше нападнал негър, всички щяха да се втурнат да го пазят и щеше да стане огромен скандал, само че тъй като е противоположното и никой не го отрази, направиха се, че нищо не е станало " - разясняват фенове на предаването и допълват, че чернокожата певица постоянно пуска злобни мнения, когато в студиото има по-красива жена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР