Рашфорд определено е един от най-добрите нападатели в Европа. Той

...
Рашфорд определено е един от най-добрите нападатели в Европа. Той
Коментари Харесай

Тен Хаг: Рашфорд е един от най-добрите нападатели в Европа

„ Рашфорд несъмнено е един от най-хубавите нападатели в Европа. Той има качествата, бях уверен в това от първия миг. Радвах се, че ще мога да работя с него и си мислех, че мога да изкарам повече от него. Той има доста огромен капацитет и може да играе даже по-добре “. Това съобщи мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг по отношение на голмайстора на отбора Маркъс Рашфорд, който в неделя вкара първия гол за „ алените дяволи “ при успеха над Лийдс Юнайтед с 2:0 на „ Еланд Роуд “.

25-годишният Рашфорд се намира в отлична форма през този сезона и изключително след края на Световното състезание в Катар, като към този момент има 21 гола във всички шампионати, в това число 13 в 15 мача след Мондиал 2022.

„ В началото на сезона ме попитахте дали мисля, че разполагам с нападател, който може да вкара 20 гола през сезона, и аз отговорих позитивно. Ако обаче сме удовлетворени от това, головете ще спрат, тъй като задоволството води до мързел. Играчите би трябвало да се трудят всеки ден. Но до момента в който той продължава да работи всеки ден и да бъде съсредоточен, да ни носи сила и религия, ще продължава да вкарва “, добави Тен Хаг.

За Манчестър Юнайтед следва посещение на Барселона в мач от Лига Европа в четвъртък, 16-ти февруари, от 19:45 часа българско време.

Ten Hag: “Rashford is one of the best stikers in Europe, definitely — and I was convinced from the first moment ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР