Рапърът Тимбаленд се извини на Бритни Спиърс за думите си,

...
Рапърът Тимбаленд се извини на Бритни Спиърс за думите си,
Коментари Харесай

Рапърът Тимбаленд иска прошка от Бритни Спиърс

Рапърът Тимбаленд се извини на Бритни Спиърс за думите си, че Джъстин Тимбърлейк е трябвало да й постави " намордник ". Това се случва на фона на оповестените спорни записки на певицата.

Така песента Cry Me a River, която продуцира Джъстин Тимбърлейк нашумя още веднъж след разкритията на певицата, че е направила аборт на 19 години от артиста. И съгласно почитателите шлагерът Cry Me a River е отдаден особено на певицата, което провокира вълна от яд от клиентите.

„ Тя полудява, нали? ", възкликна Тимбаланд в отговор на тези разкрития. „ Исках да му се обадя и да го предупредя: „ Джей Ти, би трябвало да сложиш намордник на това момиче. "

Това изявление на рапъра вбеси почитателите на Бритни Спиърс, които го разкритикуваха, тъй като видяха в думите му насмешка с психическото здраве на певицата и претърпяното от нея. Освен това, съгласно доста почитатели, психическото здраве на Тимбаланд също е под въпрос и не е редно той да си разрешава сходни изказвания.

Според рапъра записките на Бритни Спиърс имат за цел да привлекат внимание и да завоюват пари.

След рецензиите обаче той се извини. „ Извинявам се на всички почитатели на Бритни, даже на самата нея “, написа артистът в обществените мрежи.

Тимбаланд също сподели, че певицата може да споделя каквото откри за добре. " Казвайте каквото желаете. Кой съм аз, с цел да ви споделям? Сгреших ", добави той.

Бритни, която излизаше с Тимбърлейк от 1999 до 2002 година, назова решението си да направи аборт " трудно " и добави, че в случай че решението зависеше от нея, тя в никакъв случай не би се решила на аборт. " Бременността беше изненада, само че не беше покруса за мен. Обичах Джъстин толкоз доста и постоянно чаках, че един ден ще имаме семейство. Просто щеше да се случи доста по-рано, в сравнение с чаках. Той обаче сподели, че не сме подготвени за дете, че сме " прекомерно млади. Сигурен съм, че хората ще ме ненавиждат за това, само че аз се съгласих да нямам бебе. "

Преди това Джъстин Тимбърлейк беше изправен пред гневна реакция от страна на потребителите. Да направиш аборт, тъй като не си бил подготвен да станеш татко, е напряко дъното “, писаха му почитатели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР