Рапърът с прозвището Pavell изживява истинска метаморфоза в момента. Дуетният

...
Рапърът с прозвището Pavell изживява истинска метаморфоза в момента. Дуетният
Коментари Харесай

Pavell призна: Михаела ме съсипа! След 3 години най-после станах от дивана!

Рапърът с прозвището Pavell изживява същинска трансформация сега. Дуетният сътрудник на Венци Венц оправя външния си тип с цялостна мощ, откакто се бе отпуснал грубо доста през последните години.

Павката е влезнал още веднъж във фитнеса и е почнал крепко да тренира. За 4 месеца си е върнал остарялото тяло, с което се похвали в обществените мрежи.

Интересното е това, което го е предиздвикало да се занемари по този начин. Цели 3 години той е ял като за последно на дивана и е играл видео игри. Това е довело до отпущането на тялото му, което си проличава най-много от огромния стомах, който е имал.

Истината е, че рапърът е изпаднал в меланхолия след раздялата с Михаела Филева. Тя се случи малко преди тези 3 години, само че пандемията през 2020 година го довършила.

След като певицата била шута на рапъра, той се посветил на работата си и даже си откри ново гадже, с което е до през днешния ден. Любовта му към Филева обаче не спряла и откакто му забранили да работи поради рецесията с Ковид, той седнал на дивана и съвсем не станал от там до това лято.

Павел Николов към този момент наподобява както преди и е подготвен за нови подвизи. Скоро той ще навърши 35 година и към този момент му е време да направи най-големия героизъм – да стане татко.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР