Рапърът Криско може да е спрял концертната си дейност заради

...
Рапърът Криско може да е спрял концертната си дейност заради
Коментари Харесай

Криско използва бебето за реклама

Рапърът Криско може да е спрял концертната си активност поради пандемията, само че продължава да натрупа пари и то на гърба на дъщеричката си Амая, която е едвам на половин годинка, видя HotNews. В последно време изпълнителят разгласява главно рекламно наличие в обществените мрежи, като един от настоящите му постове е отдаден на известна верига сладкарници.



Пред изкусителна торта съобразителният габровец прави физиономии в компанията на дъщеря си с посланието: "Ами.. с изключение на да си подсладим живота, друго не остана ". Спонсорираният пост небрежно натрупа над 23 000 лайкове, като почитателите му бяха умилени от фамилната идилия. "Какви очи е отворила, желае и тя да си опита душичката ", диви се фенка на рапъра, а друга пък заплашително отсича: "Ква е таа торта, ша викна Сами! " В различен пост обаче Кристиян показва състезателен хъс в компанията на риалити инструктора, с който упражняват от известно време насам. Разбира се, още веднъж реклама, само че този път на фитнес добавки.

По всичко проличава, че рецесията, която провокира ковид все още не се отразява изключително на звездата. Напротив, рекламните му задължения не стопират.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР