Рапърът Крис Браун отново бе замесен в скандал с насилие.

...
Рапърът Крис Браун отново бе замесен в скандал с насилие.
Коментари Харесай

Отново: Крис Браун На Съд За Изнасилване

Рапърът Крис Браун още веднъж бе забъркан в скандал с принуждение. Десет години след позорния побой над певицата Риана в този момент той е упрекнат, че е затвори непозволено жена в дома си. Певецът я заключил и дружно с другари си спретнали оргия с алкохол и опиати.

Историята за развратното държание на рапъра изтече в пресата, откакто към него бяха повдигнати обвинявания. Самият Крис Браун не е предизвикал физически вреди на потърпевшата, само че тя е била изнасилена по време на празненство в дома му, където имало доста опиати и алкохол.

Джейн Дау обяснила пред органите на реда, че била принудена да посети дома на рапъра след концерт в нощен клуб на 23 февруари 2017 година и че няколко пъти била изнасилена от рапъра Лоуел Грисъм, чието театрално име е Йънг Ло. Той е едно от протежетата на Браун и негов непосредствен другар.

В желае, показан пред лосанджелиски съд, се споделя, че след  концерт в нощния клуб „Уан оук“ Дау и съквартирантката й срещнали Грисъм, който ги поканил на празненство в звукозаписно студио с Крис Браун. Там Крисъм взел телефоните на двете дами и почнал да става все по-напорист в ухажването си.

След това Дау посетили дома на Браун, защото Грисъм й споделил, че само там ще може да получи телефона си. В дома на рапъра празненството траяло, само че към този момент надалеч по-агресивно. Дау не получила назад телефона си и не можела да напусне имението, което било заключено.

Според ищцата 29-годишният Браун дал на гостите си алкохол и твърди опиати, като ги подканил да се забавляват. Дау отказала да одобри опиати, само че била принудена да остане срещу волята си. Тя се оказала в една стая с няколко дами, които правили секс с Грисъм и Браун. Джейн отказала да се съблече и да прави секс с който и да било, само че решението й не било почетено.

В желае се прецизира, че й било попречено да напусне помещението и че тя няколко пъти била изнасилена от Грисъм и била полово нападната от друга жена, показана като Дау Екс.

„Самият Крис не е предизвикал пострадвания или други вреди на Джейн, само че е отказал да й спомага да напусне дома му, като по този начин на процедура я е държал като заложница. С неговите предходни прегрешения това е изключително тежко обвиняване, допълват органите на реда.

Преди време Крис Браун бе забъркан в побой над мъж, който се е опитал да го почерпи с шампанско в заведение, напомня „Уикенд“.. Тогава рапърът бил предизвикан, защото бутилката била изпратена от негов зет – рапъра Дрейк, с който излизаше някогашната възлюбена на Браун – Риана. Тя пък преди съвсем 10 години едвам не го тикна зад решетките, откакто я преби и захвърли на улицата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР