Рапърът Адриан Рачев, известен още като Румънеца от хитовия дует

...
Рапърът Адриан Рачев, известен още като Румънеца от хитовия дует
Коментари Харесай

Румънеца вдигна пищна морска сватба

Рапърът Адриан Рачев, прочут още като Румънеца от хитовия дует Румънеца и Енчев се ожени на морския бряг край Варна, видя HotArena .

В неделя той разруши сърцата на фенките си като се врече във безконечна честност на избраницата си. Неговата обичана Божидара Ламбова е треньор по художествена гимнастика в столичен клуб, а точно в залата след съревнование на възпитаничките ѝ, известният реализатор е изискал ръката ѝ.

Изисканата гала се състоя на огромния християнски празник Вяра, Надежда, Любов и майка им София в неделя. Като на него са участвали всички другари и родственици на малдоженците. Които споделиха десетки фотоси от церемонията в обществените мрежи.

Сред множеството посетители на тържественото събитие е бил и някогашният кмет на Каварна Цонко Цонев.

Булката блестеше в стилна бяла рокля с дантела в горната част и прибрана коса. Рапърът се беше спрял на по-разчупен тоалет - бяло сако, синя риза, черен панталон и маратонки. 

Освен палмите и вкусната храна, гостите бяха впечатлени и от тематичната торта - на три етажа, в наследник цвят и с миди върху нея. Сред гостите бяха и доста сътрудници на Румънеца, измежду които и дуетната му половинка Енчев.

Който е женен от години и към този момент се радва на трима сина. Напоследък двамата се отдръпнаха от музикалната сцена и се занимават с организацията на кулинарни фестивали из цялата страна, предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР