Рапърът 100 кила и певицата Yoana в студиото на Euronews

...
Рапърът 100 кила и певицата Yoana в студиото на Euronews
Коментари Харесай

100 кила и Yoana за новата им песен, живота и политиката

Рапърът 100 кила и певицата Yoana в студиото на Euronews Bulgaria. Ето какво споделиха те:

 

100 кила:

За първи път сме дружно в колаборация. Събрахме се посредством обществените мрежи. Поработихме няколко студийни часа и направихме един малък протест на младежите, на които им е писнало от малката квартира, съседи и т.н. 

Това е едно парче, което може да чуете в нощните заведения. Надявам се да прави компания на всички хора, които лятото са подготвени за танци, коктейли и хубаво време. Текстовете ми са градени най-вече по пиктограма. Те се схващат от хората, които мислят малко по-бързо. Не мога да се съглася за това с интелигентността им. Много хора са израснали с пиктограмата на 100 кила, който накратко основава цяла обстановка. С няколко такта сме подготвени.

Има капацитет да стане шлагер тази ария. Надявам се преди Йоана да стане майка да можем да я изпеем някъде. Нейната мощ е да пее онлайн. Отдава ѝ се със страшна лекост. Ще може да допре публиката много, притискам палци да имаме такава опция. Аз нямам и срещу и по-късно. Но мисля, че по-късно всичко ще ѝ е друго. Йоана е самоуверено момиче. В клипа имахме една ситуация в която щях да я карам да слиза с въже от една тераса, тя се нави, режисьорът сподели асбурд. Ние сме в непрекъснат развой на работа. Аз работя в студиото ми във Варна - Wave Records, огромен екип сме, няколко композитора, няколко текстописеца. Ние вършим песни, които не стопират да се пеят. Просто няма време за тях. Евъргрийни. Аз съм се фокусирал върху студийната работа. Който има предпочитание - Wave е нашият тим. Можем да обърнем внимание на всеки жанр музика, който реализатор желае, може да заповяда. Ние не продуцираме Йоана, просто сме ѝ споделили, че когато има предпочитание да се обвърже с нас, може да го показа. Това в този момент е обособена колаборация. Може да отида на някой от концертите на Гумени Глави, само че не съм поканен. Нямаме връзка.

О, доста по-важни неща се случват сега от политиката. В България, хора, следете, мислете, удовлетворени ли сте, чувствате ли се по този начин, че подсигуряваме идващите след нас. Искам да помоля всички наши жители, хора, може ли идващите 4 години да бъдем почтени със себе си. Нищо друго. И то не го желая аз, поискайте го вие за вас. Нямам място в политиката. Свързан съм повече с хората. Не си се представям да кова закони. Все още сме в България в която имам 7 албума, някои от тях с 25 песни. Няма закон, който да ме пази песните ми да не са в интернет и да не ги разгласяват, който желае. Аз мисля, че не виждам Yoaan в политиката, до момента в който не роди. После като млада майка като се сблъска с всичките проблеми, тогава може и да размишления. Кучето скача съгласно пръчката, не са ни отговорни политиците, ние сме пръчката.

Yoana:

Не ни събраха тъкмо обществените мрежи, а по-скоро аз демонстрирах интерес да направя дует с килата. Казах му за идеята ми и той беше отворен към нея. Слушам го от доста дребна и одобрявам всичките му песни. Разбиваме се по клубовете с другари на неговите песни. Супер образован човек е.

Не съдете по текстовете, които пеем, те са за купони. За мен е чест, че направих дует с него.

Очаква се началото на август или преди този момент да родя. Мисля, че ще можем да закрием лятото, да го оставя на бабите и да изпеем тази ария онлайн. Ще намеря метод, давам обещание. Избрали сме име, само че няма да го казвам, моят другар не желае. Момиче ще е.

Имам огромно предпочитание за концерти. Публиката ще успее да усети колко е щура тази ария онлайн, ще усети какъв брой страст носи.  Сега съм независим актьор. Ще ставам майка, както знаете. После ще забележим как ще се развият нещата.

Не виждам килата в политиката. Определено виждам проблемите в България, просто като виждам нещо отрицателно не гледам да приказвам за отрицателното. Не ми харесват политиците в България, не би трябвало да са толкоз първоначални, те би трябвало да мислят доста повече. 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР