Рано тази сутрин, около 5:10 часа, в близост до разклона

...
Рано тази сутрин, около 5:10 часа, в близост до разклона
Коментари Харесай

Пийнала полицайка от Стара Загора отказва тест за алкохол

Рано тази заран, към 5:10 часа, наоколо до разклона за с. Равадиново, област Бургас, чиновници на районно управление (на МВР) - Созопол са спрели за инспекция л.а. „ Ауди А3 “, ръководен от жена, заяви Министерство на вътрешните работи. Тя е отказала да даде проба за алкохол с техническо средство, след което й е публикуван ваучър за кръвна проба, само че не се е явила в избраното здравно заведение. По случая е формиран Акт за определяне на административно нарушаване.

Установено е, че дамата е младши полицейски контрольор в 02 районно управление (на МВР) - Стара Загора. Служителката на Министерство на вътрешните работи е къмпингувала на Златната рибка и е подала сигнал на 112 за зародил скандал сред лагеруващи. При идване на униформени от РУ-Созопол, тя се е държала надменно с сътрудниците си и се намесила при осъществяване на служебните им отговорности. Управителят на къмпинга я изгонил, след което тя се качила на колата, във очевидно нетрезво положение. Малко по-късно е спряна за инспекция.

По случая в ОДМВР-Стара Загора е формирано дисциплинарно произвеждане против служителката. Тя ще бъде краткотрайно отстранена от служба.

Припомняме, че един от целите на Министерство на вътрешните работи, който министър Иван Демерджиев означи още при встъпването си в служба бе, че управлението на министерството ще бъде взискателно по отношение на работата на чиновниците и безкомпромисно във връзка с всяко позволено от тях престъпление.

“Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма да толерира сходни случаи и мигновено ще взима ограничения ”, съобщи по мотива министър Демерджиев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР