Рано сутринта голяма част от сергиите на пазар “Иван Вазов

...
Рано сутринта голяма част от сергиите на пазар “Иван Вазов
Коментари Харесай

На пазарите вече може да се закупи домашна туршия

Рано сутринта огромна част от сергиите на пазар “Иван Вазов ” към момента не са отворили, като повода за това евентуално са празничните дни, в които продавачите по-скоро избират да прекарат време със фамилията и да си отпочинат, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Посетителите на пазара не бяха доста в първия работен ден след празниците - доминираха главно пенсионери, някои от които си закупуваха тъкмо избрани артикули - краставици и домати, до момента в който други единствено прекосяваха и единствено разглеждаха.

На пазара към този момент може да се купят по този начин обичаните домашни туршии. Тяхната цена на другите сергии варира сред 6-10 лв.. Някои от продавачите ги продават запечатани в буркани, до момента в който други избират да ги продават насипно.

Има богат избор от това домашно прелъщение, като ръка за ръка с него върви и киселото зеле. То също е налично на пазара и се продава за към 3 лв..

При плодовете най-изкушаващо за този сезон си остават мандарините, които се продават на цена от 4,50 лв.. На същата цена се продават и краставиците и доматите, както и по-голямата част от изложените сортове ябълки./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР