Рано или късно всяко момиче попада под властта на класическите

...
Рано или късно всяко момиче попада под властта на класическите
Коментари Харесай

Днес носим: ярки, цветни и толкова любимите Dr. Martens

Рано или късно всяко момиче попада под властта на класическите кубинки, изключително когато те са толкоз цветни и красиви. Открихме този страховит модел в и нямаше по какъв начин да му устоим, тъй като сме сигурни, че всички ще ни гледат в краката. Поредното доказателство, че принтът на цветя е настоящ и през есента и внася онази доза прохлада и слънчево въодушевление, от които се нуждаем тъкмо през този сезон.



Обикновено носим кубинките с дънки и пуловер, само че тъкмо тези си ги представяме и с някоя красива дантелена рокля или пола тюл но Кари Брадшоу, която напълно скоро още веднъж ще ни въодушевява в дълго чаканото продължение на „ Сексът и градът “.



Сега обаче ви демонстрираме по какъв начин комбинирахме този модел Dr. Martens с не по-малко класическа черна пола вид „ молив “ и сиутшърт, тъй като от дълго време се влюбихме в тази толкоз стилна еклектика. Едно комбиниране, с което сигурно ще се откроим в офиса, в случай че не ни се постанова да вървим на работа с костюм, или пък през уикенда, когато се любуваме на есенното слънце.



И защото към този момент е студено, само че не толкоз, че да посягаме към обемните пухкави якета, избрахме на The North Face, който обезпечава доста добра изолираност, изключително в случай че времето е влажно.



Аутфит: Пола, суитшърт, кубинки, яке, очила персонален списък

С поддръжката на District

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР