Рано или късно всеки човек става родител. И колкото и

...
Рано или късно всеки човек става родител. И колкото и
Коментари Харесай

10 неща, които никой родител няма да си признае, че прави

Рано или късно всеки човек става родител. И колкото и хубаво преживяване да е това, безспорно е обвързвано и с редица компликации. При това дотолкоз огромни, че даже (неизбежно) се стига до миг, в който започваме да се чудим по какъв начин личните ни родители са минали през това.
 Кои са честите неточности, които родителите позволяват и на които педиатрите обръщат изключително внимание
5 неточности, които родителите постоянно вършат

И препоръките на педиатрите

Майките и бащите постоянно изпитват нерешителност и имат чувството, че не се оправят добре - изключително в случай че се съпоставят с останалите. Но има една огромна " загадка ", която сплотява всички родители. И тя е, че всички се усещат по този метод.

Нещата, които прави всеки родител, и с които не се гордее изключително, евентуално са същите, които са правили и неговите родители. И в това няма нищо неприятно. Ако детето е щастливо и крепко, в последна сметка може да си разрешаваме даже някои недотам положителни практики.

Преструване

Не е доста редно, само че да се преструваме на заспали от време на време е единственият метод да бъдем оставени въпреки и за малко на мира. Всеки родител най-малко един път е прибягвал до това, със скритата вяра, че половинката му ще го анулира. Особено пък за нощната промяна на пелените.

Злорадство

Може и да не звучи изключително прелестно, само че е реалност, е майките и бащите могат да почувстват известно облекчение, когато видят непознато дете, изпаднало в нервен рев на обществено място. Защото всеки родител е осведомен с детските прищявки и мощни ревове и някак си е утешително да разбере, че и други могат да бъдат пострадали от тях.
 Снимка 616887

Банята като укритие

Трудно е постоянно да сме разполагаем за потребностите на децата. Защото просто имаме потребност най-малко за момент да обърнем внимание и на себе си. И, става известно, че от време на време единственото място, където може да се насладим на малко усамотение е банята. Затова по никакъв начин не е необичайно, че множеството родители, че гледат на помещението като на " светилище ".

Шумните играчки

Свирки, клаксони, музикални принадлежности - всички типове вдигащи звук играчки са безпределно изнервящи. Ето за какво внезапно мистериозно изчезват и никой родител в никакъв случай не знае къде са отишли...

Лицемерие

Всеки се е " хващал " да прави тъкмо това, за което допреди малко се е скарал и даже крещял на детето си. Нищо ново - всеки родител рано или късно го прави.
 Снимка 616890

Детето е стряскащо

Вероятно постоянно се случва - разсънваме се в дребните часове на нощта и виждаме детето да стои край леглото, втренчено в нас. За миг изпитваме чувството, че сме в някой паранормален трилър. Но това са заблуди, в които ни въвлича съненото схващане. А в действителност детето не може да заспи и има потребност от нашата грижа.

Трудните уроци

Родителите сигурно се опасяват от деня, в който децата им ще изискат помощ с домашните, които самите те не схващат. И в случай че се опитваме да скрием, че броим на пръсти, с цел да помогнем за една обикновена математика, би трябвало да знаем, че не сме сами.
 Снимка 616889

" Скатаване "

Просто решаваме да оставим децата у дома, тъй като са изтощени. Или това са тези дни, в които ни се коства невероятно да станем рано и да накараме децата да се облекат и нахранят в точния момент за учебно заведение. И по-лесно е да кажем, че са заболели и всички да се излежаваме в леглото още малко.

Негативизъм

Определено във всеки родител се появяват неприятни мисли, граничещи с насилствени, във връзка с някой, който дава нежелателен съвет. Никой не обича да се месят в персоналния му живот, включително и за метода, по който е решил да отглежда децата си.
 Родители, деца и признаците, които с времето демонстрират какъв брой доста си наподобяват едни на други
Знаците, които подсказват, че се трансформираме в своите родители

Неизбежно е

Шпиониране

Естествено е да искаме да знаем какво вършат децата ни и с кого прекарват времето си, написа Stars Insider. Въпреки че може да се сметне за корист с доверието, факт е, че някои родители подслушват - изключително подрастващите си тинейджъри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР