Range Rover Sport бе наречен най-ненадеждната кола на Великобритания, обяви

...
Range Rover Sport бе наречен най-ненадеждната кола на Великобритания, обяви
Коментари Харесай

Британски медии обявиха Range Rover Sport за най-ненадеждната кола

Range Rover Sport бе наименуван най-ненадеждната кола на Англия, разгласи Sun. За поредна година моделът на Land Rover получи единствено една от вероятни пет звезди за надеждност. Става дума за коли на под три години и изследването е направено от потребителската асоциация Which?.

Според резултатите 42 % от притежателите са водили колата си на ремонт в последните 12 месеца поради разнородни проблеми – от on-board компютъра до окачването. Повреди имало и в екстрите, с които в действителност моделът печелели клиентите си – с навигацията, системата за съгласуваност с телефона, уредите на таблото, паркинг датчиците и камерата.

Така за втора поредна година Range Rover Sport търпи рецензия от асоциацията на потребителите, основана през 1957 година във Англия. Компания в класацията за най-проблемни коли му прави Discovery Sport: " Ако държите на надеждността при избора на кола, то съгласно резултатите от нашето изследване би трябвало да избягвате Range Rover Sport. В случай, че го купите, проверете дали в сервиза не могат да ви създадат някаква карта за предан клиент, тъй като най-вероятно ще сте постоянен клиент. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР