Ралица Паскалева показа на невръстния си син Максим Панагюрското златно

...
Ралица Паскалева показа на невръстния си син Максим Панагюрското златно
Коментари Харесай

Ралица, научи правописа

Ралица Паскалева сподели на невръстния си наследник Максим Панагюрското златно богатство, макар че той е едвам на няколко месеца и сигурно не схваща нито смисъла му, нито историческата му стойност. Половинката на волейболния ни национал Теодоров Салпаров заведе мъника в историческия музей в гр. Панагюрище и опитва да съобщи урок по национализъм на останалите българи, само че позволи съществени правописни неточности в поста си в инстаграм..



“Максим се срещна с Панагюрското златно богатство. Както виждате е откровено очарован! Музеят беше съвсем празен и с изключение на нас, другите гости бяха чужденци. Оригиналното богатство се съхранява в столицата и пътува постоянно по света, тъй като ползата към нашите исторически полезности е по-голям в чужбина от колкото у нас. Това мощно ме натъжава. Все отново, в случай че някой още не е виждал една от най-голямите ни исторически гордости - Историческият музей в гр.Панагюрище ви чака!”, написа Ралица в обществените мрежи. Ние сме дължи на й обърнем внимание, че думата е "големи ", а не "голЯми ", нищо че в Русе, откъдето е родом звездата от "Откраднат живот ", постоянно произнасят погрешно думата. Оставяме настрани неналичието на запетая пред думата "отколкото ", която пък се написа слято.

Приветстваме опитите на младата майка да запознае първото си дете с българската история от ранна детска възраст, както и желанието й да е през 5 минути в обществените мрежи с нови постове. Не можем да не отбележим, че актрисата е много по-грамотна от много свои сътрудници и за нея не е загадка даже цялостният член, само че се надяваме след обикалянето на исторически забележителности да отдели и известно време на правописния речник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР