Ралица Паскалева не пропуска да спомене своя учител Стефан Данаилов

...
Ралица Паскалева не пропуска да спомене своя учител Стефан Данаилов
Коментари Харесай

Как я избра Стефан Данаилов: Ралица Паскалева си каза всичко

Ралица Паскалева не пропуща да спомене своя преподавател Стефан Данаилов във всяко изявление.

Направи го и в " Колко е елементарно да бъдеш обичан. 25 истории от учениците на Стефан Данаилов "

Тя всякога открехва нова врата към неговата психика, която България не е предполагала.

Мастъра е в основата на идеалния външен тип на актрисата

Това признава самата Ралица Паскалева, която към този момент четири следващи сезона води шоуто на NOVA „ Игри на волята ” дружно с Димо Алексиев. Тя е приключила класа на Ламбо в НАТФИЗ, и преди да влезе в него, нямала нищо общо със сегашната си визия. Била бунтарка с алена коса и обеци на веждите.

Заради Мастъра обаче радикално сменила имиджа, съобщи Lifeonline.bg.

Когато решила да учи актьорско майсторство, Ралица Паскалева не знаела, че Стефан Данаилов ще взима клас в годината, когато тя ще кандидатства в НАТФИЗ. По това време се подготвяла за приемните изпити в Академията с дребни представления в театъра във Варна.

Веднъж артистът Стоян Радев, прочут с огромните си сини очи и функциите на изверг в родните сериали, й споделил: 

„ Ти си доста вид на Стефан Данаилов ”, а бъдещата звезда си помислила: „ Жалко, че няма да взима клас тази година! ”.

Смятала, че това е единственият учител в Академията, който би я харесал и приел с класа си. Все отново решила да отиде на съвещания за приемните изпити и се записала при режисьора Иван Добчев, при който е учила българската звезда в Холивуд Мария Бакалова.

В един миг обаче схванала, че Ламбо въпреки всичко ще приема нови студенти същата година. „ Мигновено се отписах от всички други описи! ”, споделя мемоари амбициозната Ралица в книгата „ Колко е елементарно да бъдеш обичан ”.

Оказва се обаче, че пред бъдещата актриса стои доста огромен проблем, обвързван не толкоз с подготовката й за изпитите, колкото с външния й тип.

„ На Стефан му се носеше славата, че обича дамите да са дами, а не мъжкарани. Пък аз си бях същинска мъжкарана – с алена коса, с обеци по веждите и ушите, постоянно с дънки и големи маратонки. Никога не обличах рокли и поли ”, разказва Ралица.

Тя доста се разтревожила, тъй като била чула, че на последния кръг от изпитите Мастъра обичал да кара студентите да вършат ревю на сцената. Най-много харесвал, когато девойките носят рокли и поли, каквито обаче в дрешника на Паскалева не съществували.

Тогавашната тийнейджърка сграбчва майка си и дружно с нея потегля по магазините. Купува си ултра къса зелена поличка и за всеки случай – още една, която е дълга.

На кандидат-студентския изпит обаче носи чеп и изрязан потник. Много държи да се вижда нейната татуировка. По това време Ралица се изживява като бунтарка, тъй като в гимназията, която е приключила, учели мамини синчета, които ходели с защита.

В знак на противоречие с сходно снобско държание тя ходела неглиже. Така се появила и пред Ламбо – в чеп и потник, само че той я взел в класа си макар този недотам грациозен стайлинг. Разбрала, че е призната измежду нощ – обадил й се един от квесторите, който й бил прочут от Варна.

Човекът й споделил, че ще учи при Мастъра. Той към този момент бил измислил името, с което да се обръща към нея през цялото следване – викал й „ Рало ”.

Когато влиза в НАТФИЗ, Паскалева трансформира напълно външния си тип. Маха обеците, оставя естествения кестеняв цвят на косата си вместо натрапчивото алено, и стартира да се облича по-елегантно.

Смята, че това е бил краят на нейния протест, тъй като към този момент си била намерила мястото. Започнала да става по-нежна и женствена, а роклите и полите трайно се настанили в нейния дрешник. По думите на актрисата, всички в класа й са се трансформирали поради Ламбо.

Някои сменили стила на обличане, като нея, други отслабнали, трети се подстригали. Стефан Данаилов бил техният тласък да се развиват във всяко отношение. Тя доста желала да запознае децата си с Мастъра, само че това по този начин и не се случило. Последната й среща с Данаилов била по време на бременността с огромния й наследник Максим, роден през 2018-а.

В края на идната година Ламбо ни напусна. Съвсем неотдавна Ралица роди и второ момченце и към момента поддържа имиджа, който си е основала поради своя преподавател.

„ Аз съм виждала в него единствено положителни качества.

Той беше човек, който скрито плащаше семестри на студенти, които нямаха финансова опция и закъсняваха с вноските.

Ако някой се закашляше в залата, незабавно го водеше на доктор. Ако някой беше гладен, купуваше пица за всички. Много ми липсва.

Няма да не помни препоръките, които ми е давал. Едно от най-важните неща е, да не се оставям да ме мачкат.

Разказвал ни е за неговата кариера, когато е преживявал сериозна злоба и ревнивост от страна на негови сътрудници. Може би ни ги е разказвал тези неща, с цел да ни покаже, че това не го е спряло и сломило “, спомня си актрисата за Мастера, обичан от студентите от всичките си класове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР