Ралица Паскалева е на път към най-богатия урожай в кариерата

...
Ралица Паскалева е на път към най-богатия урожай в кариерата
Коментари Харесай

Ралица Паскалева се позлатява след бебе №2

Ралица Паскалева е на път към най-богатия берекет в кариерата си, с помощта на своето новородено второ дете, научи „ Уикенд ”. Актрисата е затрупана с оферти за реклами от всевъзможни компании за бебешки артикули и услуги. Остава й единствено да прибере парите.
Второто дете на Ралица Паскалева, която нашумя като лекар Стилянова в сериала на Нова тв „ Откраднат живот ”, а сега води шоуто „ Игри на волята ”, проплака на 5 октомври. За разлика от своя сътрудник в рисковото риалити – Димо Алексиев, който пази в загадка всички детайлности към персоналния си живот , актрисата постоянно пуска в обществените мрежи фотоси със своето семейство и по този метод печели доста почитатели . Това в комбиниране с нейната известност от дребния екран я прави извънредно скъпа за рекламодатели. Фирмите сега наддават, с цел да я завоюват като рекламно лице. Това проличава от изявленията й в обществените мрежи.

Още неизлязла от болничното заведение, Ралица и мъжът й Теодор Салпаров демонстрираха видео, с което оповестиха къде са замразили стволови кафези на бебето, чието име дни наред пазят в загадка. Това беше явна реклама, тъй като името на въпросната компания се вижда ясно в клипа. Оказа се, че 5-годишният по-голям наследник на двойката Максим също има замразени стволови кафези в тази компания. После пък актрисата сподели в детайли видео по какъв начин мъжът й разопакова бебешката количка, а баткото на бебето се крие в кашона. Отново ясно се виждаше марката, което е знак, че всичко това не се случва без пари. Най-вероятно отсега нататък Ралица ще се окаже фенка на една-единствена марка приспособено мляко – даже и да реши да кърми, на тъкмо избрани пюрета, бутилки, стерилизатори, бебешка козметика, хранителни добавки, дерматологична клиника, в която евентуално ще изглажда кожата си след бременността, и на всевъзможни други артикули и услуги за млади майки и бебета. На дребния екран сега тя е лице само на една марка омекотител за облекла, само че в интернет рекламите занапред стартират.

Разбира се, в това няма нищо нелегално. Актрисата сама си е извоювала звездния статут, който й подсигурява да й заплащат, с цел да споделя с какво храни детето си, в какви дрешки го облича и какви играчки поставя в бебешката му количка. Тя към този момент сподели фотография на новородения си наследник дружно с баткото Максим. Дни по-рано актрисата разгласява в обществените мрежи и кадър в огромния наследник на Салпаров от брака му с някогашната волейболистка Бойка Делиева. Момчето е на 15 години и се споделя Георги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР