РакТози месец ще се сблъскате с различни набори от опции,

...
РакТози месец ще се сблъскате с различни набори от опции,
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец МАЙ

Рак

Този месец ще се сблъскате с разнообразни набори от варианти, които са доста по разнообразни от предстоящите. Може би сте прекарали доста време в обмисляне на нещо голямо, единствено с цел да се случи противоположното. Раят, който сте желали, евентуално ще се случи, тъй че не се тормозете, концентрирайте се и бъдете признателни за това, което имате сега!



Лъв

Понякога болката е неизбежна, само че използвайте нейната мощ като източник на продуктивност! Използвайте гнева си, с цел да ви даде нужната мощ, или разочарованието си, с цел да работите още по - интензивно. Каквато и болежка да изпитвате, възползвайте се от нея за ваше положително и изгода. Не се опасявайте да помолите и за помощ! Намерете взаимност и комфорт с околните си другари и фамилията, които ще ви поддържат.



Дева

Превърнете мрачните си майски дни в победа и наслада! Без значение през какво преминавате, вземете това, което чувствате, като източник на мощ. Ако в последно време се чувствате отпаднали и не отговаряте на упованията на другите хора от вас, отделете всичко належащо време и пространство, с цел да се възстановите и да разберете какво в действителност желаете да вършиме. Ще навлезете в месец май с нов възторг и пристрастеност!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР