РакПрез февруари може да има дни, когато смятате, че този,

...
РакПрез февруари може да има дни, когато смятате, че този,
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец ФЕВРУАРИ

Рак
През февруари може да има дни, когато смятате, че този, на който сте отдадени, е прекомерно ангажиран, и не ви обръща задоволително внимание. Необходимо е да проявите  самообладание и схващане, само че също по този начин би трябвало да знаете и по кое време да поставите изумителен знак. Намерете методичен метод да изразите желанието си за обвързаност, без да прозвучите нападателно. Вероятно, ще ви се наложи да показвате изненадващо удобен темперамент на работното си място. Това в последна сметка ще даде доста по-добри и ефикасни резултати. Подгответе се да похарчите парични средства за фамилията и околните другари през февруари. Времето е положително за всевъзможни финансови дейности, купувайте или продавайте без терзания.
Лъв

Потърсете нови хоризонти през този месец. Вашият кръг е станал прекомерно дребен. Вземете ново занимание или излезте на нови места. Запознайте се с нови хора заредени с нова сила, с цел да съживите сегашната си самотност. Месецът е удобен за закупуването на ново транспортно средство за персонални или за бизнес цели. Въпреки финансовата берекет, би трябвало да внимавате доста, тъй като и най-малката неточност, може да ви принуди да заплатите висока сума пари, а това ще ви коства доста време, с цел да компенсирате съответните загуби.

Дева

Отскокът няма да продължи, тъй като раните в персонален проект не са се излекували от живота ви толкоз бързо, колкото са пристигнали. Все още не сте подготвени за нова обич. Възможно е да получите нови работни задължения, които ще влеят спомагателни средства в банковата ви сметка. Този месец може да се окаже извънредно добър за вас, инвестирайки в коли, електронни уреди, черна и бяла техники. Въпреки това, не надскачайте опциите си, поемайки огромни опасности, които биха могли да дестабилизират финансовото ви положение.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР