Ръководството на Ювентус, както и наставникът Масимилиано Алегри, са започнали

...
Ръководството на Ювентус, както и наставникът Масимилиано Алегри, са започнали
Коментари Харесай

В Ювентус губят търпение към контузения Погба

Ръководството на Ювентус, както и наставникът Масимилиано Алегри, са почнали да губят самообладание към халфа Пол Погба поради неговото физическо положение, написа “Гадзета дело спорт ”.

Френският национал към момента няма изигран формален мач за отбора, откогато се завърна в торинския гранд като свободен сътрудник през предишното лято. В клуба са се подразнили на Погба още през август, когато той отхвърли да си оперира менискуса от боязън да не пропусне Световното състезание в Катар. Консервативното лекуване обаче не даде резултат и единствено месец по-късно той се подложи на хирургическата намеса и по този начин или другояче пропусна Мондиал 2022. Миналия уикенд полузащитникът таман се завърна в състава на Ювентус и беше запаса при загубата с 0:2 от Монца, само че се оказа, че получил мускулна контузия и ще пропусне днешния конфликт с Лацио за Купата на Италия.

Изданието отбелязва по какъв начин Алегри бил раздразнителен, когато приказвал за Погба на вчерашната си конференция. Треньорът съобщи, че играчът ще доближи оптимална форма след два-три месеца, само че тогава сезонът ще е съвсем завършил. Вестникът прибавя, че предходното управление даже обмисляло да отстрани отборните бонуси от договора на французина, макар че той отказвал да предоговори изискванията в съглашението, съгласно което получава годишно по 8 млн. евро плюс още 2 млн. точно като бонуси.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР