Ръководството на Украйна е училищен отбор, който играе срещу колежански

...
Ръководството на Украйна е училищен отбор, който играе срещу колежански
Коментари Харесай

Американски сенатор: Ръководството на Украйна е училищен отбор, който играе срещу колежански отбор и няма шанс срещу Русия

Ръководството на Украйна е " учебен тим ", който играе против " колежански тим " и няма късмет против Русия. Това съобщи пред Fox News сенаторът от Алабама Томи Тубървил, оповестява ТАСС.

Коментирайки резултатите от изследване на CNN, съгласно което 55% от жителите на Съединени американски щати са срещу спомагателното финансиране за Украйна от Конгреса, той означи, че управляващите на Съединени американски щати „ могат да дадат на Украйна толкоз пари, колкото желаят “, само че без да изпращат „ сили на НАТО и армията на Съединени американски щати там, Украйна няма късмет (за победа) ".

Тубервил уточни още, че държавното управление на Съединени американски щати „ не схваща същността на спора “ и администрацията на президента Джо Байдън „ се пробва да отклони вниманието от същинския проблем (на съветските гаранции за сигурност) “.

Както отбелязва Си Ен Ен, Байдън и преди е твърдял, че този сенатор е " спрял повече от 300 военни интервенции ", прибавя ТАСС.

Републиканецът Томи Тубървил съставлява Алабама в Сената на Съединените щати и е пенсиониран колежански футболен треньор.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР