Ръководството на Уест Хам все по-сериозно обмисля възможността за уволнение

...
Ръководството на Уест Хам все по-сериозно обмисля възможността за уволнение
Коментари Харесай

В Уест Хам хвърлиха око на белгийски треньор

Ръководството на Уест Хам все по-сериозно обмисля опцията за уволняване на мениджъра Дейвид Мойс поради незадоволителното показване на тима през този сезон. " Чуковете " се намират в зоната на изпадащите и наподобява ще би трябвало със зъби и нокти да се борят за мястото си в елита до края на сезона. В клуба надали ще вземат фрапантни решения в този миг, само че през лятото е доста евентуално Мойс да бъде уволнен, като към този момент има набелязан и възможен негов заместител, твърди " Фуут Меркато ". Става въпрос за треньора на френския Реймс Уилям Стил.

Едва на 30 години белгийският ментор оставя отлични усещания с работата си отпред на Реймс. Той пое френския клуб през октомври предходната година, откакто преди този момент бе асистент там. Под негово управление непретенциозният отбор на Реймс се показва чудесно този сезон, като заема 9-ото място във краткотрайното класиране в Лига 1 и е в серия от 4 мача без загуба. Отборът има действителни шансове да се бори даже за място в Европа. Освен това Реймс може да се похвали, че удържа равенства и в двата си мача с гранда ПСЖ през сезона.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Иначе Уил Стил е някогашен футболист, само че е играл за много непознати за необятната общност тимове в Белгия като Расинг Джет, Роял Юнион Ришерсантроа, Роял Уевър Лимал и други Той не крие, че е последовател на Уест Хам, а различен любопитен факт за него е, че е решил да стане треньор, откакто преди този момент е бил разпален по играта " Футбол управител ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР