Ръководството на ЦСКА - София излезе с обръщение на официалния

...
Ръководството на ЦСКА - София излезе с обръщение на официалния
Коментари Харесай

ЦСКА - София покани официално Майкъла да заеме най-високия ръководен пост в клуба

Ръководството на ЦСКА - София излезе с послание на формалния уебсайт на клуба до някогашния футболист и изпълнителен шеф в Борисовата градина Георги Илиев. " Червените " канят предприемача да заеме най-високия управителен пост в клуба. Публикуваме написаното от " Армията " без редакторска интервенция:
 Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на Георги Илиев дефинира позитивното и негативното на "Българска войска "
" До господин Георги Илиев, самонарекъл се Майкъла! Не ви ли омръзна всеки Божи ден да се упражнявате с тегави и повтарящи се до болежка тиради върху вашия ЦСКА? В тази връзка, Господин самоназвал се и поамериканизиран Майкъле, отчитайки вашата професионална архитектурно-строителна експертиза, мениджърски и управителен опит във финансите и футбола, ние управлението, ви каним да заповядате на Армията и да започнете да творите!

Считайте го за публична покана за най-високия управителен пост. Искаме да вложите всичките си умения, усърдие, познания и гений и да поемем дружно към нови необятни небеса. Ако откажете, ще считаме изявите ви в медиите единствено като перманентни злободеяния към нашия популярен клуб.

Дълбок реверанс от наша страна за всички изстрадали последователи, митове, управление, сегашни играчи и треньори, които в тези тежки за клуба времена демонстрират голяма взаимност и угриженост! Само на вас обаче, като „ най-голямата легенда “, нещо отново не ви е наред. Успокойте се господин Илиев – Майкъла!

Най-после ще ви бъде предоставена безвъзмездна карта за ВИП зоната на полуразрушения ни стадион, който вие реконструирахте, с цел да придобие малко европейски тип. Към легендите и извънземни някогашни играчи като вас – почит! Несъмнено вашите 98 мача за ЦСКА ще останат вечно в спомените на милионите последователи. P.S - Никой няма право да разяснява надменно и да подценява последователите на ЦСКА, пък даже да се споделя Майкъл. От Иваняне!

От управлението ".

На Свети Валентин поведи с 1:0. За концепциите ще помогнем ние, мъжка взаимност, знаеш си. Виж тук нашите оферти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР