Ръководството на ЦСКА-София излезе с нова версия за вчерашния бой

...
Ръководството на ЦСКА-София излезе с нова версия за вчерашния бой
Коментари Харесай

ЦСКА-София с нова верисия за зверствата в Пловдив

Ръководството на ЦСКА-София излезе с нова версия за вчерашния пердах в Пловдив. Според нея, в действителност почитателите на Локомотив (Пловдив) първи нахлули на терена, след това почнали да удрят и блъскат хора от щаба на гостите и това е повода " алените " ентусиасти на съборят оградите и да заформят всеобщ пердах с палки, колани, бомби и всевъзможни подръчни средства.

Припомняме, че през вчерашния ден спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков разгласи възмущението си за какво почитателите нахлуват на терена, в случай че тимът води с 1:0 и дефинира случката като " без казус ".

Ето новата версия на управлението на ЦСКА-София, оповестена на уеб страницата cska.bg:

" Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски е бил наплют и изблъскан от почитатели на Локомотив (Пловдив), които нахлуха на пистата на стадиона в 42-та минута на мача. Освен капитана, ултрасите от агитката на домакините са удряли и блъскали и хора от щаба ни.

Всичко това се случва при започване на случаите на стадион " Локомотив ", което провокира алените почитатели и те навлязоха на пистата, след което се стигна до грозни подиуми, поради които мачът беше спрян за към 20 минути. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР