Ръководството на ЦСКА-София, чрез своя официален сайт, коментира днешните батални

...
Ръководството на ЦСКА-София, чрез своя официален сайт, коментира днешните батални
Коментари Харесай

ЦСКА-София хвърли цялата вина върху Локо Пд и полицията

Ръководството на ЦСКА-София, посредством своя формален уебсайт, разяснява днешните батални подиуми в Пловдив. Червените са на мнение, че цялата виновност е на почитателите на пловдивчани и полицията. Ето какво написа на уеб страницата cska.bg, като обявата е без редакторска интервенция:

" Двубоят от XVII кръг на Първа лига сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който стартира в 15:30 часа на стадион " Локомотив ", беше спрян за към 20 минути след близо 42 минути игра при резултат 1:0 в интерес на ЦСКА.

Причината: провокация на почитателите на домакините към алената агитка на стадиона.

Първоначално на пистата необезпокоявани се появиха няколко почитатели от бранш " А ", които по непотвърдена информация са част от агитката на Спартак Москва. Има данни, че те са позволени на пистата на стадиона благодарение на тарторите на агитката на пловдивския отбор.

Те потеглиха към бранша за посетители и предизвикаха нашите последователи с разнообразни викания. Отново подчертаваме - необезпокоявани.

В този миг последователите на ЦСКА влязоха на пистата на стадиона, а когато видяха това, почитателите от агитката на домакините също преодоляха оградите и се стигна до разпра сред ентусиастите на двата отбора.

Домакинските последователи бяха проведени да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което по-късно групово минаха загражденията.

Реакцията на органите на реда закъсня. Преди да се намеси полицията, почитателите се биха на пистата, вследствие на което има потърпевши и арестувани последователи. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР