Ръководството на ЦСКА ще накаже футболистите и треньорите на юношеския

...
Ръководството на ЦСКА ще накаже футболистите и треньорите на юношеския
Коментари Харесай

Наказания за футболисти и треньори на ЦСКА след боя в Благоевград

Ръководството на ЦСКА ще накаже футболистите и треньорите на юношеския отбор, родени 2004 година, поради багра след мача от шампионата " Купите на община Благоевград " против " Цървена звезда ".

Това оповестиха " алените " на формалния си уебсайт през днешния ден (1 септември).
Дисквалифицираха юношите на ЦСКА след пердах в Благоевград Случката е от шампионата "Купите на община Благоевград "
Един от футболистите от отбора е отхвърлен от школата, а с изключение на тримата треньори - Сашо Борисов, Атанас Борносузов и Владимир Манчев, санкции има и за други чиновници на академията, чиито имена не се оповестяват.

Ето и цялото известие от уеб страницата на " алените ":

" Армейци,

Ръководството на ЦСКА осъжда строго държанието на юношите ни от набор 2004 и техните треньори след края на полуфинала на шампионата " Купите на община Благоевград " против Цървена звезда в петък вечер. В резултат на физическата разпра, стартирана от наши състезатели, отборът ни беше дисквалифициран от конкуренцията.

ЦСКА постоянно е бил пример за феърплей към противника, а трите звезди са знак с изключение на на многочислени титли, само че по този начин също и на дисциплинираност, чест и достолепие. Червената фланелка е свещена и ще бъде носена единствено от хора, които изповядват тези нравствени полезности и могат да служат за образец на останалите.

Клубът ни незабавно реагира на тази неспортсменска демонстрация и след изключителна среща на спортно-техническото управление реши:

1. След случая юношата Иван Аврамов е отхвърлен от Академия ЦСКА.

2. Санкции ще понесат и треньорите Сашо Борисов, Атанас Борносузов и Владимир Манчев.

3. По вътрешния устав на клуба ще бъдат санкционирани и други чиновници на Академия ЦСКА.

В сряда на " Армията " ще се организира среща на юношите, техните родители и управлението и ще бъдат наложени още наказания на провинилите се.

От управлението "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР