Ръководството на ЦСКА подготвя още една изненада за своите фенове.

...
Ръководството на ЦСКА подготвя още една изненада за своите фенове.
Коментари Харесай

ЦСКА подготвя още една изненада за държащите абонаментни карти

Ръководството на ЦСКА приготвя още една изненада за своите почитатели. Двама „ червени “ почитатели ще могат да пътуват до Базел за гостуването на отбора от Борисовата градина по сходство на двамата щастливци, които изгледаха визитата в Дъблин на Сейнт Патрикс.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Дестинацията „ Дъблин” ще остане задълго в съзнанието на Ивелина Кьосева и Борислав Медаров. Ако не и вечно. Преди 10 дни пред хиляди на националния стадион имената им бяха обявени от диктора като спечелили в томболата за картодържатели, която дава право на двама от почитателите на тима да пътуват за гостуването на Сейнт Патрикс.

Следват няколко шеметни дни на мерки, промени на закрепени към този момент проекти, анулирани пътувания, договаряния с шефове и изключителни отпуски. Всичко това с една цел – да бъдат покрай ЦСКА. „ Струваше си”, безапелационни са и двамата.

В ирландската столица Борислав и Ивелина получиха опцията да бъдат „ част от отбора”. Там те влязоха в „ кухнята” на отбора, допряха се от близко до страстите на своите любимци, научиха тактиката в задатък, поговориха с футболисти и управление и запечатаха всеки миг – било то цифрово или в сърцето.

Със себе си двамата имаха право да вземат и по един собствен непосредствен. Ивелина взе другар – Цеци, също картодържател, а заради непредвидени условия в последния миг спътникът на Борислав трябваше да остане в София. Това обаче не лиши от преживяването на групата, тъй като нови другарства бяха основани, по този начин както единствено феноменът футбол може да го направи – за негативно време.

По същия метод за тримата отлетя и времето в Дъблин, а приключението единомислещо разказват като „ незабравимо” и пожелават на всеки да успее да се допре до магията на ЦСКА от различен ъгъл – зад кулисите, където превземки няма.

Ако и ти си картодържател, също имаш късмет да бъдеш част от тима, този път за гостуването на Базел. Следващите двама късметлии, които ще прекарат два дни с отбора, ще бъдат обявени по време на полувремето на мача с швейцарския тим на 18.08. в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР