Ръководството на ЦСКА наложи забрана на Кирил Десподов, който стана

...
Ръководството на ЦСКА наложи забрана на Кирил Десподов, който стана
Коментари Харесай

ЦСКА затвори устата на Десподов, защото...

Ръководството на ЦСКА наложи възбрана на Кирил Десподов, който стана неотдавна Футболист №1 на България за 2018 година. Източници на БЛИЦ от Борисовата градина оповестиха, че младият ас на „ армейците” няма право да дава повече изявленията. След като получи наградата, Десподов беше канен под дърво и камък да приказва за успеха си в обичайна анкета.

Последната му изява бе в „ Шоуто на Слави”, а за нощес е било планувано да гостува в предаването „ Домът на спорта” по „ Диема”. Вчера по обяд обаче шефовете на ЦСКА са звъннали на Кирил и отсекли, че стопира с изказванията. И добавили, че въобще не ги интересува за ангажимента с изявлението за платения състезателен канал. Поради тази причина Десподов не беше в „ Диема”.

„ Предприехме тези незабавни и за някои сензационни ограничения, защото Кирил би трябвало да се концентрира върху зимната ни подготовка, която към този момент стартира. Интервютата му бяха дотук. Той е неоспорим гений и сега е най-хубавият футболист в България. Всички знаят, че има огромен интерес към него от доста места и не е изключено да бъде сбъднат трансфер до затварянето на трансферния прозорец в края на януари. Сега на него му е належащо да насочи напълно вниманието си единствено и само на терена”, безапелационни бяха от „ Армията” пред БЛИЦ.

Оттам обаче не желаят да разкриват детайлности за интереса към Десподов от европейски тимове.

Според наши източници на този стадий най-близо до Кирил са два италиански клуба – Каляри и Дженоа.

Няма обаче съответна оферта. Такава има към този момент единствено за централния нападател Мауридес.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР