Ръководството на ЦСКА е стартирало преговори с чуждестранен консултант, който

...
Ръководството на ЦСКА е стартирало преговори с чуждестранен консултант, който
Коментари Харесай

Чужденец поема школата на ЦСКА

 Холандски гранд желае нападател на ЦСКА
Ръководството на ЦСКА е стартирало договаряния с задграничен съветник, който да стартира работа в детско-юношеската школа на клуба, написа " Тема спорт ".

Името на експерта не е известно, само че е несъмнено, че става въпрос за методист от Западна Европа, който се чака да вкара нови новаторски способи в ДЮШ. В момента при " алените " тази активност се извършва от Йордан Христов, който има повече от 20 години опит в региона, като е работил в Австрия и арабските страни.

За измененията в школата загатна легендата Димитър Пенев преди седмица, като акцентира, че управлението не е предостатъчно от работата и неналичието на качествени попълнения от юношите.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще построи още един терен въз основата в Панчарево. Това ще се случи следващата година, откакто новият Закон за спорта влезе в действие.

Припомняме, че той беше гласуван на второ четене и обнародван в " Държавен вестник " на 18 октомври и се чака да влезе в действие в средата на януари. В момента въз основата на " алените " към този момент има построени три терена. Централният е с потенциал 1000 фенове и има осветяване, на вторият се организират както тренировки, по този начин и някои от мачовете на юношите на клуба, а на третия единствено занимания.
Новият ще бъде с изкуствена настилка и ще се употребява от децата в школата на ЦСКА. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР