Ръководството на Спартак Варна обяви привличането на трима нови футболисти

...
Ръководството на Спартак Варна обяви привличането на трима нови футболисти
Коментари Харесай

Спартак Варна анонсира трансферите на трима нови и удължи договора на Даниел Начев

Ръководството на Спартак Варна разгласи привличането на трима нови футболисти броени часове преди старта на подготовката за новия сезон.

Припомняме ви, че " соколите " изпаднаха във Втора лига, а преди няколко дни оповестиха, че задачата им е мигновено да се завърнат в българския хайлайф отпред с новия си ментор Валентин Илиев.

За последно някогашният футболист бе отпред на дублиращия отбор на ЦСКА 1948, от който в действителност бяха привлечени и тримата нови играчи в редиците на варненци.

В рамките на днешния ден от клуба анонсираха идването на бранителите Преслав Петров и Борислав Вакадинов, както и на халфа Георги Мариянов. И тримата бяха част от състава на ЦСКА 1948 II, който през предишния сезон победи с купата във Втора лига.





Междувременно, стана ясно, че в отбора на Спартак Варна за идващите два сезона остава полузащитникът Даниел Начев. Юношата на Левски пристигна при " соколите " през лятото на 2021 година и оказа помощ на варненци да се завърнат в елита, а през предишния сезон записа 8 мача в Първа лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР