Ръководството на Русия се готви за продължителна война в Украйна,

...
Ръководството на Русия се готви за продължителна война в Украйна,
Коментари Харесай

Шефът на НАТО разгада дълбок замисъл на Путин. Каква е тайната

Ръководството на Русия се готви за продължителна война в Украйна, тъй че всички страни членки на НАТО, които поддържат Киев, би трябвало да продължат да дават оръжия на украинската войска, до момента в който Путин не разбере, че не е в положение да победи на бойното поле. Това съобщи генералният секретар на Северноатлантическия алианс Йенс Столтенберг пред Агенция Франс прес.

" Не бива да подценяваме Русия, тя възнамерява дълга война ", съобщи ръководителят на НАТО.
-->
Според него към момента няма признаци, че съветският президент Владимир Путин се е отказал от задачата си да реализира надзор над Украйна.

" Виждаме, че те активизират повече сили, подготвени са да дадат доста жертви, пробват се да се снабдят с повече оръжия и муниции ", добави Столтенберг.

В този подтекст той изрази убеждението си, че Путин е подготвен да продължи войната с нови настъпателни интервенции.

Съюзниците от НАТО, отпред със Съединени американски щати, изпратиха на Украйна оръжия за милиарди долари и това оказа помощ на Киев да промени позицията си в боевете, отбелязва Укринформ.

" Най-вероятно тази война ще завърши на масата за договаряния, както множеството войни ", сподели Столтенберг. Същевременно той акцентира, че всяко решение би трябвало да подсигурява " превъзходството на Украйна като суверенна и самостоятелна страна ". Най-бързият метод да се реализира това е да се поддържа Украйна с оръжие, " с цел да разбере Путин, че не може да победи на бойното поле и би трябвало да седне и да договаря добросъвестно ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР