Ръководството на Рома е останало силно впечатлено от работата на

...
Ръководството на Рома е останало силно впечатлено от работата на
Коментари Харесай

Де Роси впечатли шефовете на Рома, подготвят му дългосрочен договор

Ръководството на Рома е останало мощно впечатлено от работата на Даниеле Де Роси отпред на отбора и към този момент възнамерява нов, дълготраен контракт на някогашния полузащитник. 40-годишният треньор записа 6 победи от 7 турнирни дуела отпред на „ вълците “, последната от които с 4:1 при гостуването на Монца през уикенда. В резултат на мощните изяви Рома се изкачи на пето място в класирането в Серия „ А “, като изостава единствено с 4 точки от четвъртия Болоня.

Де Роси застана отпред на Рома през януари, когато. Шефовете на римския клуб предложиха договор на някогашния състезател на отбора до края на сезона против скромната за Серия „ А “ сума от 500 000 евро.

Специализираният портал Calciomercato.com оповестява, че шефовете на Рома са останали „ извънредно впечатлени “ от свършеното от Де Роси и към този момент приготвят новия контракт, който ще бъде за период от 2+1 години и със доста увеличени финансови параметри.

Очаква се международният първенец с Италия от Мондиала през 2006 година в Германия да подпише новия си контракт с клуба на сърцето му преди края на сегашния сезон, след което да получи и независимост да приготвя и провежда лятната селекция на „ вълците “.

Освен че се приближи оптимално покрай главната цел – място в топ 4 в шампионата, респективно квота за Шампионска лига наесен, Рома продължава и присъединяване си в Лига Европа, където в четвъртък ще одобри британския Брайтън в първа среща от осминафиналите на конкуренцията.

В неделя пък за Де Роси и компания следва посещение на негостоприемния „ Артемио Франки “ във Флоренция на локалния Фиорентина следващ мач от шампионата на Италия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР