Ръководството на Рен реагира много остро на , с която

...
Ръководството на Рен реагира много остро на , с която
Коментари Харесай

Лют скандал: Френският Рен се ядоса и отправи тежки обвинения към Тотнъм

Ръководството на Рен реагира доста остро на , с която бе оповестено, че мачът сред двата отбора от шампионата Лига на конференциите ще бъде отсрочен. Френският тим твърди, че решението е не е дефинитивно и не е доказано от УЕФА:
" След пресрелийза, оповестен от Тотнъм в сряда вечер, Рен би желал да обясни следните обстоятелства. В конференция посредством видео връзка по-рано същата вечер сред представители на УЕФА, Тотнъм и Рен, спортният шеф на " шпорите " разгласи тяхното решение да не изиграят срещата от Лигата на конференциите в четвъртък вечер. Едностранно решение, което по никакъв метод не беше утвърдено от УЕФА ", написаха от Рен и прибавиха:
" Представителят на Тотнъм не искаше да разгласи броя на засегнатите от COVID-19 футболисти, макар че правилото гласи, че ще има мач, в случай че тимът разполага с най-малко 13 полеви играчи и 1 вратар. Те се аргументираха с решение на британските здравни управляващи, без да покажат формален документ. Тъй като мачът не беше публично отсрочен от УЕФА, Рен поддържа позицията си той да бъде изигран. Изправен пред тази " лондонска мъгла ", Рен си резервира правото да се обърне към УЕФА. Тази липса на феърплей е още по-фрапантна поради това, че на обяд Тотнъм удостовери с имейл, че мачът ще се състои, само че незабавно щом Рен кацна в Лондон следобяд, Тотнъм промени своето желание ".
Междувременно стана ясно, че Тотнъм и Челси не са единствените клубове, които са наранени от Ковид-19 - !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР