Ръководството на Пари Сен Жермен категорично е отхвърлило последната оферта

...
Ръководството на Пари Сен Жермен категорично е отхвърлило последната оферта
Коментари Харесай

Ето защо ПСЖ отказа последната оферта от Барса за Неймар

Ръководството на Пари Сен Жермен изрично е отхвърлило последната оферта на Барселона за нападателя Неймар, оповестява ESPN. Испанският отличник прави всичко допустимо, с цел да си върне бразилския голмайстор, който също желае да напусне френската столица и да се завърне на „ Камп Ноу”.

Както е известно, от Барселона желаят да вземат Неймар чартърен за един сезон, а след неговия край, дефинитивно да изплатят правата на футболиста.

“Каталунският” гранд е предложил 40 млн. евро за едногодишен наем и нови 150 млн. евро идващото лято. Предложението на Барселона обаче е било отхвърлено мигновено.

От френския клуб са склонни да се разделят с Неймар до 2 септември, когато затваря летният трансферен прозорец, само че единствено при едно изискване – в случай че намерят заместител на бразилеца. От щаба на ПСЖ са били безапелационни, че това няма по какъв начин да се случи с бюджет от 40 млн. евро и упорстват за погашение на цялата сума.

Все още не е ясно какви ще са дейностите от страна на Барселона, само че не е изключено, испанският гранд да продължи с офанзивата и да предложи нова оферта в идващите дни.

Още по тематиката:

Има ли договорка? Барса поръча хиляди фланелки с името на Неймар

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР