Ръководството на Милан“ обмисля сериозно възможността да върне нападателя Гонсало

...
Ръководството на Милан“ обмисля сериозно възможността да върне нападателя Гонсало
Коментари Харесай

„Милан“ връща Игуаин на „Юве“

Ръководството на „ Милан “ обмисля съществено опцията да върне нападателя Гонсало Игуаин на „ Ювентус “. Според „ Кориере дело спорт “, зад решението на шефовете стоят финансови аргументи. На „ Сан Сиро “ към този момент заплатиха 18 млн. евро за наем на аржентинеца, а в случай че решат да се възползват от закупуващата уговорка, ще би трябвало да доплатят още 36 млн. Не е изключено въпреки всичко новият изпълнителен шеф Иван Газидис да направи всичко допустимо, с цел да смъкна цената на 30-годишния голмайстор. Ако в Торино обаче откажат да предоговарят изискванията по договорката, Игуаин ще се завърне при „ Старата госпожа “. През сегашния сезон той към този момент вкара 7 гола в 13 мача и е с съществена роля в състава на треньора Дженаро Гатузо. Бившият състезател на „ Реал “ (Мадрид) и „ Наполи “ е навън за идния тежък мач с „ Лацио “ поради аления картон против „ Юве “ отпреди 2 седмици.
И до момента в който шефовете на „ Милан “ обмислят какво да вършат със своя състезател, някогашният вицепрезидент на клуба Адриано Галиани прикани клуба да си върне Златан Ибрахимович. Шведът е в напреднали договаряния с „ росонерите “ за кратковременен контракт преди шампионата в Съединени американски щати да бъде възобновен напролет.
„Аз съм прочувствено завързан към Ибра, тъй като за две години с него спечелихме Скудето, Суперкупата на Италия, а през идващия сезон станахме втори – изясни Галиани. – Той е извънреден състезател и умее да стимулира съотборниците си да играят на друго равнище. “
За два сезона на „ Сан Сиро “ шведският таран вкара внушителните 56 гола в 85 мача.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР