Ръководството на Майнц 05 взе решение да отстрани от отбора

...
Ръководството на Майнц 05 взе решение да отстрани от отбора
Коментари Харесай

Майнц 05 отстрани футболист заради пропалестински пост

Ръководството на Майнц 05 взе решение да в профил от тима нидерландското крило Ануар Ел-Гази поради пропалестински пост в обществените мрежи, който към този момент е заличен. 

" Майнц 05 освободи Ануар Ел-Гази от подготвителните му отговорности и присъединяване в мачове. Решението идва като резултат от към този момент заличен пост в обществените мрежи. В него Ел-Гази е заел позиция за течащия сега спор в Близкия изток, която се смята за неприемлива от страна на клуба. Преди да вземем това решение, клубът и играчът организираха задълбочена полемика.

Майнц 05 почита обстоятелството, че има разнообразни гледни точки за продължаващия от десетилетия комплициран спор в Близкия изток. Въпреки това клубът се дистанцира от наличието на въпросния пост в обществените мрежи, защото то не подхожда на полезностите на клуба ”, гласи известието на Майнц 05. 

+++ Mainz 05 stellt Anwar El Ghazi frei +++
— 1. FSV Mainz 05 (@1FSVMainz05)
Ел-Гази дойде в тима преди месец като свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с ПСВ Айндховен. До момента той записа три срещи за Майнц 05. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР